Media Meadows werd in 2003 opgericht door Jacob Groen (1955). Een logische ontwikkeling in een ambitieuze carrière. Zo stapte hij in 1980 na drie jaar vakbladjournalistiek over naar Admedia (nu Sanoma) en zette in 1985 voet in de wereld van de reclame. Bij Reclamebureau Van Opzeeland in Amsterdam verzorgde hij alle mediazaken voor grote en kleine klanten. Zo leerde hij de ins en outs kennen van zowel media als marketingcommunicatie voor retail, b-to-c, b-to-b en arbeidsmarkt.

Jacob Groen

Flexibel en daadkrachtig
In 1995 ging Jacob als mediadirecteur aan de slag bij FLEM in Gouda en kwam later via HCM bij Zenith Media terecht. In 2003 had hij meer dan voldoende kennis, ervaring en netwerken binnen de media opgebouwd om met een gerust hart voor zichzelf te beginnen. In de overtuiging de belangen van adverteerders efficiënter en effectiever te kunnen behartigen startte hij een eigen, flexibel en daadkrachtig media-adviesbureau: Media Meadows.

Aandachtig
Media Meadows helpt adverteerders de weg te vinden in het vruchtbare weidse medialandschap vol mogelijkheden en schitterende perspectieven en even zoveel kansen. Met liefde en aandacht voor alles wat er kan groeien en bloeien. Dat is ook een van de redenen waarom Media Meadows belangenverenigingen als (Weide)vogelbescherming Nederland en Landschap Noord-Holland van harte ondersteunt.

Nóg ’n stap verder in mediabusiness
Het 10-jarig bestaan van Media Meadows is gevierd met zowel de verhuizing naar de rustieke Emmalaan in Amsterdam-Zuid als met de oprichting van een tweede bureau: Media Sheadows mediabusiness+. Binnen dit bureau, met het bezoekadres in Uitgeest, is een aantal specifieke disciplines binnen de mediabusiness ondergebracht. ‘Echt een pluspunt voor uw marketingcommunicatie.’ Klik hier voor meer informatie.